JL vvs & kylteknik

Hej och glad eftermiddag! Alla kanske inte hoppar lika högt av glädje, i alla fall inte min granne som nu fått en vattenläcka på grund av att hon glömt att stänga av vattnet i en ledning som frös sönder. Det gjorde att hon sedermera behövde hjälp av ett företag inom vvs-arbeten i Östersund, och kan ni tänka er att det var jag som gav henne rådet att vända sig till ett företag som jag själv fått hjälp av några gånger! Det är ett företag som heter JL vvs & kylteknik.  

Nu har jag inte haft någon vattenläcka, men som husägare har jag behövt hjälp av en rörmokare ibland, och det är då jag har fått hjälp av Jesper Lindström på JL vvs & kylteknik. I och med att jag nu gav rådet till min kära grannfru om att ta hjälp av det här företaget så tänkte jag nu när jag ändå satte mig ner vid datorn för att skriva lite i bloggen, att det här företaget ska jag faktiskt ta och rekommendera till alla er som behöver hjälp med era vvs-arbeten i Östersund med omnejd. Alla vill väl ha så bra hjälp som möjligt till en så låg kostnad som det bara går. Jag vet flera andra företag som är mycket dyrare än JL vvs & kylteknik. Jag har nämligen den senaste gången som jag tog hjälp tagit offerter från några olika företag inom vvs-arbeten i Östersund, men det visade sig, precis som jag trodde, att JL vvs & kylteknik var billigast. Jag kan inte nog betona hur nöjd jag är med hjälpen som jag har fått av det här företaget och om en stund kommer grannfrun in på kaffe. Då ska jag höra mig för vad hon ansåg om hjälpen och sedan kanske jag uppdaterar det här inlägget med den informationen.  

Du gillar kanske också...