Här köpte grabben nya däck till bilen

Hej svejs och halloj där på er! Idag ska jag berätta att min son just tagit körkort. Det var väldigt bra, men det som inte var så bra var att han gick och köpte en bil utan att fråga sin farsa (det är jag) om råd. Den där 5000-kronorsbilen han köpte har väl kanske sett bättre dagar om man säger så, inte minst var däcken nedslitna och det var bara att byta, allt annat hade varit olagligt. Det finns en däckverkstad i Torsås och Jämjö som heter Jämjö Däckservice, så vi åkte dit och köpte nya däck. 

 

Nu höjde vi bilens värde med en hel del, men framför allt höjdes säkerheten. Jag hoppas pojken blir lycklig med bilen men det skulle inte förvåna mig om jag i mitt nästa inlägg kanske kommer att skriva om någon bilskrot. Vi får väl se hur detta utvecklar sig. Jag kom i alla fall att tänka på en sak, nämligen hur viktigt det är med bra däck på bilen. Jag vet att jag har många följare som brukar göra ungefär som jag säger till dem att göra. Så nu ber jag er att kontrollera era däck, och verkar de slitna ska ni definitivt se till att byta dem. Bor ni i närheten av mig är det väl en däckverkstad i Torsås och Jämjö ni behöver, och vad kan då vara bättre än att lämna er bil till Jämjö Däckservice? Här en bit ut på vischan är det många som också får hjälp av det här företaget med att byta däck på sina traktorer. Det här företaget hjälper alla till en relativt billig peng att få nya och säkra däck. Det var nog allt jag hade att berätta för er i det här inlägget, det var skoj att ni ville läsa! 

Du gillar kanske också...