En målare som även renoverar

En målare som även erbjuder renovering i Lund med omnejd som jag har fått bra hjälp av vill jag skriva ett inlägg om till er denna fredag eftermiddag. Nu är det som sagt fredag, och om en liten stund ska jag cykla hemåt och bara koppla av inne i min nyrenoverade lägenhet. I morgon kommer min bror med sina tre barn hem till mig för jag ska bjuda på fika, men egentligen kommer han för att se hur fint det har blivit i lägenheten efter att den renoverades av Mikels Maling. Funderar på om jag ska ta mig tiden till att baka en hemlagad äppelkaka och bjuda brorsan på men det lutar kanske åt att jag köper något färdigt, för jag är lite trött efter arbetsveckan och känner inte för att dra ner i köket, samtidigt är hembakat alltid hembakat … I alla fall så var det till Mikels Maling jag vände mig till när jag behövde deras hjälp inom renovering i Lund av min lägenhet. Det här företaget visste jag att ett par grannar i trappuppgången bredvid hade anlitat när de renoverade sina bostadsrätter, och de berättade för mig hur nöjda de var med de kvalitativa resultat som Mikels Maling gett dem, och jag fick följa med in i en av lägenheterna och med egna ögon skåda resultatet, och då bestämde jag att även jag skulle ta hjälp av dem och även jag är nöjd med hur fin min lägenhet har blivit. Så till er som befinner er i Lund med omnejd och som behöver en målare som kan hjälpa er att måla eller renovera ville jag bara få sagt att Mikels Maling är ett företag jag rekommenderar till er. 

Du gillar kanske också...