En blomsterbutik som säljer blommor i Örkelljunga

Hej på er och välkomna in till bloggen och till ett inlägg som jag hoppas att ni ska tycka om. Jag är en dam i mina bästa som bor i Örkelljunga och jag älskar blommor. Jag är så tacksam och glad över en blomsterbutik som säljer blommor i Örkelljunga och namnet på denna blomsterbutik är Lilla Tingbergs Gott För Kropp o Själ. 

Eftersom det här är en underbar blomsterbutik vill jag nu berätta för er om den, mina käraste läsare. För er som inte hört talas om dem förut så ska jag avslöja att det här är en butik dit du som brinner för blommor och växter kan gå till om du känner att du till exempel vill glädja dig själv eller någon annan med en bukett blommor eller om du vill få professionella råd angående allt som kan röra blommor. Jag är imponerad över alla fina blommor som finns i butiken och som är av bra kvalitet, aldrig att blommorna har vissnat efter ett dygn eller två men det händer när man köper blommor av andra butiker. Det finns blommor i Örkelljunga för alla personers tycken och smak. Det är så roligt att handla blommor av dem och få en personlig service där man kan få olika tips och råd och prisvärt det är också! Så nu hoppas jag att ni som i likhet med mig älskar blommor kommer att förära Lilla Tingbergs Gott För Kropp o Själ ett litet besök inom den närmaste framtiden. Det var allt från mig för idag, men i morgon kommer jag att baka en päronpaj och det receptet ska jag ge er för det är verkligen en god paj, så kom åter i morgon, hej så länge. 

 

Du gillar kanske också...